Modalități de plată

Plata online cu card bancar

Visa sau Mastercard, EuPlatesc

La finalizarea comenzii, se poate opta pentru plata Online cu card bancar prin EuPlatesc, pentru cardurile Visa, Visa Electron, Maestro și MasterCard.

Daca ați ales metoda de plată “Online prin card bancar”, după finalizarea comenzii, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plată online sigură?

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa / Visa Electron și MasterCard / Maestro), se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigură, în primul rând, că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături.

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.


Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai usor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 6 RATE fără dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card  cardurile de cumpărături:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici și plățile online devin mai simple ca oricând:

rate fără dobândă perioada de grație de până la 56 de zile

comision zero la toate cumpărăturile  plăți sigure pe internet


Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.

 0800 80 2273 gratuit din orice rețea națională, fixă și mobilă

 *8028 apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă

 0264.594.337 apelabil din orice rețea, inclusiv internațional

Prin card de credit emis de BCR

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR! Ai RATE fără dobândă și reduceri la comercianții parteneri!

Plătește prin cardul tău de credit BCR pe website https://autochrome.ro și beneficiezi de oferta standard de  6 rate fără dobândă! 

 Cine poate plăti în rate? Sunt înscriși automat și gratuit toți clienții care dețin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program și care, la momentul efectuării tranzacției la comercianții parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”.

Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectați opțiunea de plată “Online prin card bancar”, introduceți datele cardului dvs BCR și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.


Vrei și tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

 • Aplică acum pe  www.bcr.ro sau
 • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” și vei fi contactat de către un operator bancar, sau
 • Apelează gratuit, non-stop, din orice rețea națională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumpărături!

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău  de cumpărături de la Alpha Bank :

 • VISA CREDIT
 • VISA GOLD
 • COSMOTE MASTERCARD
 • MASTERCARD CREDIT

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de cumpărături în lei emise de bancă, să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă, pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de cumpărături de la comercianții afiliați acestui serviciu.

Confort – pentru opțiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans, sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciți plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank, în numărul de rate dorit și permis de comercianții parteneri.

Convenabil – bunuri achiziționate prin opțiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziționate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate, pentru a beneficia de dobândă 0%.

Flexibilitate – poți folosi plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.

Libertate – ești liber să folosești plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit, iar prin serviciul de debitare directă poți alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată, să fie rambursată automat din contul tău curent deschis la bancă, în aceeași valută cu cea a cardului.

 


Ramburs la primirea coletului

Dacă nu dorești să plătești în avans, prin card bancar, transfer bancar sau plată în rate, poți opta pentru opțiunea de a plăti suma datorată direct curierului, numerar, la primirea coletului.

În cazul în care ai ales plata ramburs, este foarte important să răspunzi la telefon, pentru a confirma comanda.

Plata în avans, prin transfer bancar

În cazul în care nu dorești să plătești numerar, la curier sau online prin utilizarea unui card de debit sau credit, poți opta pentru plata prin transfer bancar.

Produsele comandate vor fi livrate imediat după ce banii transferați sunt vizibili în contul nostru. Un operator te va contacta telefonic pentru a confirma primirea transferului și a stabili detaliile privind livrarea produselor.