Informații despre livrare și plată


Produsele se livrează doar prin curier rapid Urgent Cargus, iar costul transportului este fix, 20 lei, la orice adresă din România.

Pentru jantele de aliaj și navigațiile auto, transportul este gratuit.

Urgent Cargus este una dintre cele mai importante companii de pe piața de curierat din România, dispunând de o flotă ce include mai mult de 2.600 de vehicule și având peste 2.900 de angajati si colaboratori.

După ce este plasată o comandă, un operator AutoChrome te va suna pentru confirmarea acesteia și îți va comunica, după confirmare, ziua în care coletul va ajunge la tine.

Ca regulă generală, livrările se efectuează astfel :

  • comenzi confirmate telefonic luni-vineri, înainte de ora 15 – coletul ajunge la destinatar în ziua următoare confirmării telefonice
  • comenzi confirmate telefonic sâmbătă, înainte de ora 11 – coletul ajunge la destinatar în cursul zilei de luni
  • comenzi confirmate telefonic sâmbătă și luni, înainte de ora 15 – coletul ajunge la destinatar în cursul zilei de marți.

După ridicarea coletului de către firma de curierat, vei primi un mail cu numărul AWB și link-ul pentru urmărirea livrării. De asemenea, pentru orice probleme sau informații legate de livrare, poți contacta Urgent Cargus la 0219282, indicând numărul coletului.

Există trei modalități de plată pentru comenzile plasate, astfel :

  1. Plata ramburs – suma se va plăti în numerar agentului Urgent Cargus, în momentul primirii coletului. Comenzile cu plata ramburs nu sunt expediate fără o confirmare telefonică prealabilă. În cazul unor comenzi de valori foarte mari, sau care implică costuri ridicate de transport, ne rezervăm dreptul de a solicita o plată avans, înainte de livrarea produselor.
  2. Plata prin transfer bancar – suma se virează de către client în contul bancar indicat, iar produsele sunt predate firmei de curierat după ce transferul este complet, iar banii sunt vizibili în cont.
  3. Plata prin card online – produsele sunt achitate online, în momentul efectuării comenzii, prin intermediul unui card online acceptat. Produsele vor fi predate spre livrare imediat ce plata este confirmată.

Conform legislației în vigoare, cumpărătorul beneficiază de garanție, la orice produs achiziționat de pe AutoChrome.ro. De asemenea, în cazul comenzilor online, cumpărătorul dispune de 14 zile calendaristice, pentru a returna produsele achiziționate, suportând doar costurile de transport-retur.

Pentru mai multe detalii privind garanțiile te rugăm să vizitezi pagina Termeni și Condiții și pagina Garanție Jante.

Pentru mai multe detalii privind procedura de retur, te rugăm să vizitezi pagina Retur Produse.