Filtrează

Afișez singurul rezultat


Perechile de jante aliaj de 20 inci sunt concepute pentru masinile foarte puternice, destinate in principal drumurilor forestiere sau celor cu denivelari puternice.

Exista anumite situatii cand, fie din interes pur estetic, fie din necesitate, soferii romani aleg sa schimbe jantele masinilor. In general, majoritatea opteaza pentru jantele din aliaj datorita avantajelor considerabile fata de jantele din otel. Aceste avantaje se refera la durabilitate si rezistenta, dar si la aspectul estetic.

Este foarte important ca atunci cand alegeti sa va schimbati jantele, fie ca sunteti soferi profesionisti sau nu, sa mizati pe jantele care sa corespunda autoturismuluivostru pentru a va bucura de o experienta optima si pentru a afla cum este sa conduceti intr-un mod eficient, dar nu foarte rigid. Practic, prin alegerea jantelor potrivite va puteti asigura ca drumul este un fel de a doua casa, un loc unde va simtiti in siguranta.


Caracteristici jante aliaj 20 inch


Principalul avantaj pe care il confera modelele de jante aliaj cu diametrul de 20” este faptul ca acestea sustin rezistenta de ansamblu a masinilor, oferind si un aspect impunator.

Masinile prevazute cu jante de 20 de inci confectionate din aliaj se evidentiaza foarte usor pe drumurile publice, acest lucru sporindu-le eleganta. Cu toate acestea, trebuie sa va asigurati inainte de a opta pentru aceste masini ca ele se potrivesc perfect cu designul si specificatiile autoturismului. Principalul scop pentru care achizitionati jante din aliaj de 20” este sa oferiti si mai multa putere masinii voastre, care este deja puternica, nu sa suprasolicitati o masina care nu poate suporta aceasta greutate.

Un alt avantaj esential al jantelor din aliaj de 20 de inci este faptul ca acestea se deterioreaza foarte greu, conferind astfel un aspect placut masinii vreme indelungata. Odata ce ati achizitionat jantele de 20 de inci pentru masina voastra, daca stiti cum sa le intretineti corespunzator, nu va mai trebui sa va ingrijorati ca veti fi nevoiti sa le schimbati foarte repede. Acest lucru este important si in privinta optimizarii bugetului.

De ce sa alegi jante din aliaj, si nu din otel, la aceste dimensiuni? In principal, aluminiul este un conductor termic mult mai bun decat otelul. In acest sens, racirea franelor se realizeaza mai rapid, lucru foarte util iarna.

Magazinul AutoChrome va pune la dispozitie o gama variata de modele perfomante de jante de aliaj 20 de inci, care au avantajul de a se potrivi cu orice marca de autoturism a carui dimensiune se afla in armonie cu cea a acestor jante.