Filtrează

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.


In prezent, tot mai multi soferi aleg sa isi schimbe aspectul masinii uneori din motive pur estetice, nu doar din necesitate. Este indicat totusi in acest context sa stiti, ca soferi, cum sa corelati aceasta dorinta de a va upgrada masina din motive pur estetice cu necesitatea de a armoniza marimea jantelor cu marimea masinii. Facand acest lucru, fiecare drum va fi ca o poveste petrecuta alaturi de prieteni sau familie.

Oricand puteti opta pentru o noua pereche de jante din aliaj 19 inci, din varietatea de modele existente in magazinul nostru, potrivite pentru mai multe modele de masini. Insa, inainte de a alege jante aliaj cu diametrul de 19 inci, trebuie sa va asigurati ca aveti o masina destul de mare pentru a le suporta.

In general, jantele din aliaj de 19 inci au un diametru de 45,7 cm si sunt facute pentru masinile perfomante si foarte puternice.


Caracteristici jante aliaj 19 inch


In general, jantele aliaj de 19 inci sunt foarte comune pentru SUV-uri si masini de tipul crossover. De exemplu, modelul X5 este prevazut cu un trim level care suporta numai acest fel de jante de 19 inci.

In general, jantele auto 19 inci din aliaj sunt puternice, rezistente si sunt potrivite pentru plecari off- road. In acest sens, daca aveti o masina indeajuns de puternica pentru a suporta astfel de jante, puteti alege sa porniti in excursii de neuitat alaturi de cei dragi.

Jantele din aliaj de 19 inci au calitatea de a nu rugini rapid si de a avea un aspect cat se poate de estetic, precum complementarele lor, jantele din aliaj de 18 inci.

In privinta avantajelor legate de corelarea optima a acestora cu tipul de automobil, daca aceasta este realizata in mod corespunzator, jantele de aliaj de 19 inci ajuta in anumite aspecte, cum ar fi echilibrarea rotilor si racirea franelor. Faptul ca jantele din aliaj de 19 inci au deschiderea putin mai mare decat jantele de 18 inci contribuie la o mai buna racire a franelor.

Soferii experimentati, dar si cei care sofeaza mai degraba fortati de imprejurari, vor adora aderenta jantelor de aliaj din 19 inci, greutatea scazuta a acestora fata de jantele din otel, precum si aspectul estetic, mai armonios decat in cazul jantelor din otel.

Magazinul AutoChrome pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de modele de jante din aliaj de 19 inci, toate caracterizate de perfomanta lor si de accesibilitatea preturilor.