Filtrează

Afișez toate cele 3 rezultate


O janta de aliaj schimba total aspectul unei masini, asa ca in orice moment in care doriti sa-i faceti autoturismului un update, puteti opta pentru o noua pereche de jante aliaj 18. Varietatea de modele va pune la dispozitie alegerea ideala care sa echilibreze sau sa completeze designul masinii.

O janta nepotrivita ingreuneaza modul in care autoturismul ruleaza asa ca alegerea unei perechi potrivite este o decizie importanta pentru functionarea in mod corect a autoturismului.

Jantele aliaj de 18 inch au in general un diametru de 45,7 cm si sunt potrivite unor masini performante, foarte puternice, de clasa superioara. In functie de autoturism, acestea au o prindere in 3, 4, 5 sau chiar mai multe prezoane. Fiind vorba de jante aliaj 18, acestea au nevoie de prezoane speciale care sa se potriveasca cu materialul de aliaj.


Caracteristici jante aliaj 18 inch


Principalul avantaj pe care il ofera modelele de jante aliaj 18 este reprezentat de aspectul estetic ireprosabil. Masinile dotate cu astfel de jante auto au un aspect care se evidentiaza cu usurinta pe toate drumurile publice. Jantele din aliaj nu ruginesc niciodata, pastrandu-si aspectul impecabil timp indelungat.

Pe de alta parte, acestea au si numeroase avantaje in ceea ce priveste functionarea autoturismului.Ele ajuta la echilibrarea rotilor cu usurinta si contribuie la racirea franelor, oferind soferului un ajutor de nadejde in conditii meteo nefavorabile.

Spre deosebire de otel, aluminiul este un conductor termic mult mai bun, asa ca racirea franelor se realizeaza mult mai rapid si ajuta masina sa franeze corespunzator atunci cand solicitati franele pe suprafete inclinate sau pe drumuri cu serpentine. Deschizaturile semnificativ mai mari pe care le permit modelele de jante aliaj 18 asigura si ele o contributie importanta la racirea franelor.

Greutate mult mai scazuta, durabilitate foarte ridicata si nu in ultimul rand aspectul estetic net superior fac din jantele aliaj 18 inci o alegere ideala pentru orice autoturism. Spre deosebire de cele din otel, acestea contribuie la cresterea demarajului masinii, la eficienta franarii, precum si la stabilitatea acesteia.

De ce sa alegeti jantele 18 inci din oferta AutoChrome?

Magazinul AutoChrome va pune la dispozitie o gama variata de modele performante de jante aliaj 18 inci potrivite pentru orice marca de autoturism. Oferta cuprinde modele exclusiviste realizate din materiale de inalta calitate care va garanteaza conditii de maxima siguranta pentru masina.

Jantele au un rol foarte important in ansamblul unei masini si contribuie la gradul de functionalitate al acesteia, dar si la mentinerea unui aspect estetic demn de invidiat.

Jantele de aliaj de 18 inch sunt un element de styling exterior care imbunatateste atat modul in care masina arata, cat si cel in care ruleaza pe drumurile publice. AutoChrome detine cele mai performante modele pentru orice categorie de autoturism, disponibile la cele mai accesibile preturi.