Filtrează

Afișez toate cele 12 rezultate


Seturile de jante aliaj 17 sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu compus din bauxita transformata ulterior in aluminiu si mixata cu diverse materiale.

Jantele sunt componentele care intensifica eficienta rotilor si completeaza aspectul estetic al acestora. In mod uzual, conducatorii auto utilizeaza doua seturi diferite de anvelope (de iarna si vara), insa jantele sunt o necesitate cand vine vorba de a avea roti complete (anvelope montate pe jante). Rolul acestora este de a proteja si conserva eficienta anvelopelor, evitand degradarea lor.

Confortul bun la rulare este principalul avantaj al jantelor aliaj. Pe langa ameliorarea tinutei de drum si viraj, in egala masura se poate vorbi si de faptul ca jantele aliaj 17 determina o reducere a consumului de combustibil, in masura in care greutatea redusa a jantelor conduce la o reducere a greutatii automobilului si, in consecinta, amelioreaza franarea.

Din perspectiva tehnica, conductia superioara a caldurii are ca rezultat disiparea caldurii din frane, conducand la optimizarea performantelor de franare in conditii de conducere solicitate, reducand, astfel, sansele de scadere a performantelor de franare sau chiar de defectare din cauza supraincalzirii.

In consecinta, modelele de jante aliaj 17 sunt preferate de conducatorii auto deoarece ofera o rezistenta superioara asupra metalelor pure, care de obicei sunt mai moi, fiind, totodata mai usoare la aceeasi rezistenta si asigura o conductie termica superioara.


Modele de jante aliaj 17


Jantele aliaj cu diametru de 17 inch sunt destinate unei game extinse de automobile. Astfel, comercializam jante aliaj 17, printre multe altele, pentru: Audi (A4, A6), Opel (Corsa, Astra, Insignia), BMW (Seria 5, X3), Volkswagen (Touareg, Golf, Passat), Mitsubishi, Ford, Kia, Mercedes (C Class), Alfa-Romeo, Jaguar, Renault (Laguna), Peugeot, Fiat (Stilo), Chevrolet (Malibu).

Va oferim preturi accesibile la jantele de 17 inci

Jantele aliaj 17 sunt disponibile la preturi competitive, permitandu-va o achizitie trainica si calicativa. Mai mult decat atat, aveti la dispozitie o gama variata de modele premium, care vor da un aer modern rotilor dumneavoastra si, implicit, automobilului.

Daca sunteti in cautarea unor jante pentru drumetiile pe care le veti face in locuri mai putin accesibile, recomandarea ar fi sa alegeti modelul HT – 175169, fiind vorba de niste jante extrem de rezistente, iar daca va doriti doar o reinnoire a recuzitei puteti alege un model estetic, ideal pentru oras, cum ar fi modelul HT – 175304.