Filtrează

Afișez toate cele 2 rezultate


Magazinul Autochrome va ofera jante aliaj 16 inch in diverse modele.Unele dintre cele mai importante componente ale propriului autoturism sunt jantele auto. Acestea sunt supuse la cele mai multe sarcini executate de masini. Imaginea estetica a jantelor si a avanvelopelor este incontestabila. In afara de beneficiile legate de performanta si siguranta, acestea sunt un avantaj pentru aspectul general al masinii.

Alegerea unor jante nu este atat de simpla. Chiar daca cunoastem design-ul dorit, important este ca acestea sa fie compatibile cu masina pe care o detinem. Primul aspect de care trebuie sa tinem cont est diametrul. Rotile mai mari sunt un upgrade elegant, insa nu de fiecare data reprezinta cea mai buna alegere.

Este posibil ca acestea sa nu se potriveasca, conducand la frecarea rotii de caroseria masinii in timp ce aceasta se invarte. De asemenea, jantele de dimensiuni mai mari necesita anvelope mai mari ca dimensiune.


Alegerea setului potrivit de jante aliaj 16


In ceea ce priveste dimenisunea jantelor, acestea trebuie sa fie achizitionate corespunzator cu dimensiunea masinii, fara a afecta modul de functionare al acesteia. Pe piata exista mai multe dimensiuni, printre care si jante aliaj 16 inch. Sunt cunoscute ca fiind cele mai utilizate, avand un zgomot redus, timpul de accelerare este destul de mic, iar consumul de combustibil este unul moderat, insa acest apect include si capacitatea motorului autoturismului.

Latimea rotii este o alta masura critica. Spatiul frontal a unei roti (distanta de la linia centrala pana la marginea exterioara) si distanta dintre spate (distanta de la linia centrala la marginea interioara) alcatuiesc latimea acesteia. Alegerea unei jante mai largi si, ulterior, a unei avelope la fel, poate oferi mai multa aderenta si tractiune in timpul rotirii, accelerarii si franarii.

Masurarea gaurii centrale va va ajuta sa va asigurati o fixare confortabila, fara vibratii. Gaura este distantata pentru a se potrivi cu precizie cu butucul, asigurandu-se ca roata este pozitionata exact in centru, pe masura ce stalpii sunt stransi.

Gaura centrala este o parte a rotii care suporta greutatea, deci este important sa se potriveasca dimensiunile sale exact cu butucul rotii. Prea mic si nu se va potrivi, prea mare si nu va functiona pentru a sustine greutatea vehiculului. Unii producatori de roti sugereaza folosirea distantierelor pentru a rezolva aceasta problema daca gaura centrala este prea mare, cu toate acestea acestea nu sunt recomandate ca o solutie permanenta.

Garantia producatorilor certificati pentru jante de 16 inci

Intotdeauna luam in considerare achizitionarea celor mai bune produse, iar seturile cu jante aliaj 16 inch sunt disponibile pe modele. Cel mai mare avantaj al jantelor din aliaj cu diametrul de 16 inch este faptul ca se comporta mai bine la demaraj si franare, asigurand o racire rapida a rotii dupa un drum lung. De asemenea, greutatea unor jante aliaj 16 este mai mica, fiind nevoie de o energie mai mica pentru a fi controlate, in comparatie cu jantele de otel.

Cele mai renumite brand-uri de masini recomanda utilizarea unor jante aliaj 16 pentru masinile care indeplinesc criteriile de mai sus. Trebuie sa tinem cont daca exista si anvelope potrivite pentru jantele pe care le alegem, precum si potrivirea acesteia in spatiul destinat.

Finisarea perfecta, design si materialul din care sunt construite jantele sunt unele dintre cele mai importante aspecte dupa care trebuie sa ne ghidam, dupa ce am determinat masura corepsunzatoare autoturismului nostru.