Filtrează

Afișez toate cele 3 rezultate


Magazinul de jante Autochrome va pune la dispozitie numeroase seturi de jante aliaj 15 compatibile cu masina dumneavoastra. Acestea se remarca prin intermediul aliajului de inalta calitate pe care il expun in constructia lor, dar si prin raportul echilibrat intre calitatea superioara a jantelor si preturile accesibile afisate pe site pentru achizitia acestora.

Constructia seturilor de jante aliaj 15 respecta indeaproape reglementarile din domeniul auto, astfel incat fiecare sofer sa se simta in siguranta in momentul in care ajunge cu masina sa pe suprafata carosabila, indiferent de conditiile meteorologice de afara. Specificatiile acestor jante aliaj 15 sunt foarte importante in procesul de achizitie, aspectele determinante fiind numarul de prezoane, latimea jantelor, brandul, materialul de baza, indicatorul EF si orificiul central al jantei.


Jante aliaj 15 inch fabricate de HT Wheel


Magazinul Autochrome va pune la dispozitie jante aliaj 15 fabricate de HT Wheel, brand care poseda de o experienta de peste 15 ani in acest sector auto. Numarul modelelor de jante aliaj 15 exportate depaseste pragul de 1000, iar tarile ce deservesc drept destinatie au ajuns la 30. Profesionalismul si popularitatea jantelor produse de HT Wheel se reflecta si in cele 70.000 de modele pe care acesti specialisti le produc si le finizeaza luna de luna.

Certificarile care insotesc fiecare model de jante aliaj 15 sunt ISO/TS 16949:2009, TSE, SNI, VIA, DOT, SONCAP, calitatea fiecarui produs in parte fiind atent monitorizata de unul dintre cei 300 de profesionisti care fac parte din echipa HT Wheel. Acestia nu se ingrijesc doar de controalele de calitate si cele exhaustive aplicate seturilor de jante aliaj 15, ci se preocupa si de analiza spectrala a aliajului folosit, inspectand jantele cu ajutorul razelor X.

Testele la care sunt supuse jantele de aliaj 15 achizitionate din magazinul online Autochrome sunt cel de echilibrare, etanseitate, stabilitate, impact, durabilitate si testul in urma caruia se stabileste calitatea vopselurilor folosite pentru finisarea produsului finit.

Orice set de jante aliaj care nu este achizitionat in conformitate cu cerintele pentru care a fost proiectat poate sa nu satisfaca nevoile utilizatorului, existand posibilitatea de a deteriora alte componente sau de a provoca accidente. Preturile practicate de magazinul nostru pentru jante aliaj 15 incep de la 1497 si ajung la 1522 de lei.