AutoChrome.ro

Pentru mașina ta!

Suntem o echipă tânără, cu experiență în domeniu, pasionată de ceea ce facem!

Fiind importatori direcți, încercăm să aducem doar produse de calitate, la prețuri competitive.

Poți comanda online sau telefonic (0770 335 218), sau ne poți vizita la depozitul nostru. Pentru mai multe detalii, accesează pagina Contact.

AutoChrome.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de jante de aliaj, modele de calitate superioară, cu design deosebit și un finisaj de excepție, de diferite diametre, compatibile cu cele mai populare mărci auto de pe piață. De asemenea, îți propunem o gamă largă de navigații auto, universale sau dedicate, camere marșarier și dvr, monitoare etc.

Catalogul AutoChrome este într-o continuă extindere, urmărind să lărgim pe viitor gama de produse, pentru a acoperi toate categoriile relevante, legate de domeniul accesoriilor auto.

Dacă ai întrebări sau dorești informații suplimentare, contactează-ne și îți vom răspunde cu cea mai mare plăcere. Ne poți suna la numerele afișate pe site, poți utiliza formularul de contact sau ne poți scrie pe Facebook. Indiferent de varianta aleasă, vom încerca să te ajutăm să găsești răspunsul la orice întrebare referitoare la produsele noastre.

Toate produsele sunt însoțite de factură fiscală și garanție reală, conform legislației în vigoare. Vom încerca întotdeauna să rezolvăm orice problemă, în cel mai scurt timp posibil.

Autochrome.ro este operat de societatea Vaporium Srl, cu următoarele date de identificare :

Cod identificare : RO33899532

Registrul comerțului:  J12/3505/2014

Sediu social: Str. A. Vlaicu 44/103

Depozit: str. Porțelanului nr3. Interfon 1

Localitate: Cluj-Napoca

Bancă: Banca Transilvania

Cod IBAN: RO16BTRLRONCRT0576126601

Mail: contact@autochrome.ro

Telefon: 0770 335 218

AutoChrome Facebook

Nu uita că ne poți vizita și pe Facebook. Te așteptăm cu un comentariu, recenzie, mesaj sau chiar un like, pentru care îți mulțumim anticipat!

AutoChrome Facebook

Nu uita că ne poți vizita și pe Facebook. Te așteptăm cu un comentariu, recenzie, mesaj sau chiar un like, pentru care îți mulțumim anticipat!